Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δύο Ελληνίδες έτρεξαν στον μαραθώνιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου

Δύο Ελληνίδες έτρεξαν στον μαραθώνιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο Ελληνίδες στάθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης του μαραθωνίου του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου αλλά μόνο μία πέρασε την γραμμή του τερματισμού. Ο λόγος για την Γκλόρια Πριβιλέτζιο και την Ράνια Ρεμπούλη.

Η Πριβιλέτζιο ολοκλήρωσε τον αγώνα και κατέλαβε την 71η θέση με 2.57.06 στην πρώτη της συμμετοχή με την εθνική ομάδα. Η πανελληνιονίκης του μαραθωνίου Ράνια Ρεμπούλη αναγκάστηκε δυστυχώς λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε να εγκαταλείψει τον αγώνα λίγο μετά το 20ο χιλιόμετρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκλόρια Πριβιλέτζιο

Σήμερα κατάλαβα πως είναι να σέβεσαι το σώμα σου όταν μιλάει εδώ και καιρό!!! Ένας τραυματισμός σκληρός, δύσκολος εδώ και μηνες που πίστευα ότι θα τον παλέψω και θα τον αντέξω αλλά με κατάφερε αυτός τελικά και με ανάγκασε να εγκαταλείψω για πρώτη φορά σε αγώνα! Δεν πειράζει μέσα από αυτά γίνομαι πιο σκληρή και πιο δυνατή για τους επόμενους. Φτάνει πάνω απ όλα να έχω την υγεία μου!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και είναι δίπλα μου πάντα κάθε φορά!!! #adidasrhodes#stoiximangr#stoiximanrunningteam#terranovanutrition#garmingreece#garminrunning!!!

A post shared by Ρανια Ρεμπουλη (@raniareb) on